Címlap Falújság Nyelvtudás FAQ Jelentkezés a szaknévsorba Médiaajánlat Jogi nyilatkozat Impresszum Regisztráció Nem t'om a jelszót
 
Nyelviskolák Nyelvtanárok Tanfolyamok Oktatási helyszínek Ajánlatkérés Munkaajánlatok
Belépés tagoknak
   NYELVISKOLA KERESÉSE
     Iskolák
     Tanfolyamok
     Helyszínek

   NYELVTANÁR KERESÉSE

   AKCIÓS NYELVTANFOLYAM

   NYELVVIZSGÁK

   AUTODIDAKTA
   FALIÚJSÁG
   HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
   REGISZTRÁCIÓ


 

Autodidakta  

Angolnyelvtanitas.hu: nyelvvizsgák egyedülálló összehasonlítása! Nyelvvizsgára készülőknek szóló oldal egynyelvű vizsgákra felkészítő, ingyenesen letölthető feladatokkal. Online tanfolyam ECL, TELC, EURO, City&Guilds, Trinity, Cambridge vizsgákhoz.
Internet:
www.angolnyelvtanitas.hu
Angol vonzatszótár - Online: Szótárprogramokhoz hasonlóan működik, angol-magyar és magyar-angol keresési lehetőséggel. A honlapon az angol nyelvvizsgákra és érettségi vizsgákra történő felkészülés során eredményesen hasznosítható anyagok és érdekességek találhatók.
Internet:
www.mezocsaba.atw.hu
Everyday SMS: Sms-alapú angol szókincsfejlesztő szolgáltatás, mely segítségével az angol nyelvtanulók napi rendszerességgel, élvezetesen és hatékonyan bővíthetik a már meglévő nyelvtudásukat.
Internet:
www.everydaysms.hu
Hot English: Havonta megjelenő, 32 oldalas színes, angol nyelvű magazin nyelvtanulóknak. Változatos, anyanyelvi szerzők által írt cikkeivel hasznos kiegészítője a tankönyveknek, segíti a nyelvgyakorlást, a szókincs bővítését.
Internet:
www.hotenglish.hu
Szinex szótanuló kártyák: A kártyákkal a tanulók eredményesen tanulhatnak, hiszen a memória a szavak tényleges megtanulására fordítódik, nem pedig arra, hogy önkéntelenül megjegyezzék, milyen szó van alatta vagy fölötte a szótárban, vagy hogy hol helyezkedik el a lapon.
Internet:
www.szinex.hu
Online Angol: A LinguA School of English távoktató nyelvtanfolyama, amelynek újdonsága abban rejlik, hogy 'tankönyve' egy multimédiás CD-ROM sorozat. A tanárokkal, illetve a tanfolyam központjával a diákok az interneten keresztül tartják a kapcsolatot.
Internet:
www.angol.hu
Nyelvlabor: Angol, német, francia nyelvvizsgára felkészítő tesztek és üzleti-gazdasági alapszókincset bővítő tananyagok találhatók a FigyelőNet nyelvtanulási oldalain.
Internet:
www.fn.hu/index.php?id=144
Deutschkurs Online: Ingyenes német nyelvoktató oldal rengeteg nyelvleckével, nyelvtani gyakorlatokkal és ízlésesen tálalt nyelvtanulási tippekkel.
Internet:
www.deutsch-lernen.com
Telegerman: Német interaktív nyelvgyakorló portál. Gyakorlótesztek, feladatsorok, hallás utáni értés, olvasásértés, íráskészség fejlesztés. Saját felhasználói adminfelület, feladatstatisztika és magyar nyelvű magyarázatok segítik az önálló tanulást.
Internet:
www.telegerman.com

h i r d e t é s