Címlap Falújság Nyelvtudás FAQ Jelentkezés a szaknévsorba Médiaajánlat Jogi nyilatkozat Impresszum Regisztráció Nem t'om a jelszót
 
Nyelviskolák Nyelvtanárok Tanfolyamok Oktatási helyszínek Ajánlatkérés Munkaajánlatok
Belépés tagoknak
   NYELVISKOLA KERESÉSE
     Iskolák
     Tanfolyamok
     Helyszínek

   NYELVTANÁR KERESÉSE

   AKCIÓS NYELVTANFOLYAM

   NYELVVIZSGÁK

   AUTODIDAKTA
   FALIÚJSÁG
   HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
   REGISZTRÁCIÓ


 

Használati útmutató  

A nyelvtanuláshoz szorgalmas diákok és jó tanárok szükségesek. A nyelvtudás.hu portál célja az, hogy minden diák megtalálhassa a számára megfelelő nyelvtanárt vagy nyelviskolát.

Nyelvtanulóknak

A megfelelő nyelvtanár megválasztása a gyors és élményekben gazdag tanulás záloga. A nyelvtudás.hu abban segíti a nyelvtanulókat, hogy megtalálják a számukra testre szabott nyelvtanulási lehetőséget. A portál négy szolgáltatáscsoportot kínál:

  • Nyelvtanár kereső: a tanulni kívánt nyelv kiválasztása után célszerű megadni az oktatás földrajzi helyét (megye vagy budapesti kerület), helyszínét (tanárnál vagy diáknál). Ezen kívül egyéb szempontok alapján is lehet 'szűrni' a tanárokat: például szakterület, tapasztalat, óradíj szerint. Ha megtaláltad a megfelelő tanárt, akkor vedd fel vele a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, s ha szimpatikus, akkor egyezzetek meg a feltételekben.
  • Nyelviskola kereső: aki nyelviskolát keres, az valójában egy jó nyelvtanfolyamot keres megfelelő helyen. Ezért a nyelviskola-kereső külön iskolákra, tanfolyamokra és oktatási helyszínekre is keres. A legérdekesebb ezek közül a nyelvtanfolyam-kereső, ahol eldöntheted, milyen nyelvből és hol legyen a tanfolyam, milyen intenzitású és hosszúságú, mekkora csoportban és heti hány alkalommal szeretnél tanulni. Persze tandíj szerint is lehetőség van a válogatásra.
  • Ajánlatkérés: nagyon sok a nyelvtanár és a tanfolyam, nehéz közülük választani. Ezért van ajánlatkérési lehetőség: add meg a számodra fontos elvárásokat és nincs más teendőd, mint várni a nyelvtanárok és iskolák ajánlatait. Ha megvan a megfelelő, akkor hajrá, mondj igent!
  • Hasznos információk: a nyelvtudás.hu a tanár- és tanfolyamkeresésen kívül tippeket is ad. Erre szolgál a Nyelvvizsgák felsorolása, a Könyvújdonságok számbavétele, a Nyelvkönyvek bemutatása és az Autodidakta rovat. De röviden azt is bemutatjuk, hogy hogyan lehet hatékonyan nyelvet tanulni.

Dönts nyugodtan, hiszen a nyelvtudás.hu portál használata nyelvtanulóknak teljesen ingyenes, minden kötöttségtől mentes.

Nyelvtanároknak

 Részletes tájékoztató a nyelvtanári szolgáltatásokról >>

A nyelvtanítás sokaknak hivatás, másoknak pénzkereseti forma, azonban az oktatás mindegyik formája szép és felelősségteljes tevékenység. A tanárnak motivált nyelvtanulóra van szüksége, aki eredményeket szeretne, s akivel közös élmény a siker. A nyelvtanárok érdeke, hogy olyan diákok válasszák őket, akik hosszú távon mellettük maradnak és partnerként viselkednek a tanulás során.

A nyelvtanárok részére a nyelvtudás.hu portál az igényes megjelenés és hatékony hirdetés lehetőségét nyújtja. A regisztráló nyelvtanárok - igény szerint - sok olyan adatot megadhatnak magukról, amelyek alapján csökken a 'rossz választás' esélye, és a valóban összeillő tanár-diák párok jöhetnek létre. A nyelvtudás.hu portál magas látogatottsága révén a nyelvet tanulni vágyók igen széles köre keresi meg a nyelvtanárokat.

A nyelvtanárok kényelmét szolgálja az ajánlatadási lehetőség: a tanulók által kért oktatási felkérésekre egy űrlap segítségével, szinte automatikusan küldhetnek tanítási ajánlatot. A felkérések napról napra, rendszeresen érkeznek szerkesztőségünkbe: naponta egyszer hírlevélben értesítjük a regisztrált nyelvtanárokat az éppen aktuális felkérésekről.

A regisztráció során a nyelvtanár az Alap és a Profi szolgáltatáscsomag közül választhat. Az Alap csomag része a szaknévsori adatlap megjelentetése, illetve a nyelvtanár-keresőben való megjelenés. A Profi csomagot választók két extra szolgáltatást is igénybe vehetnek: a beérkező oktatási felkérésekről szóló AZONNALI értesítő e-mailt, illetve a nyelvtudás.hu címlapján történő kiemelt megjelenést. Mindkét csomag választása esetén lehetőség nyílik féléves és éves időszak választására, amelyek közül az éves időszak díja 10% kedvezményt tartalmaz. A csomagok részletes szolgáltatásai a Regisztráció menüpontra kattintva érhetők el.

Nyelviskoláknak

 Részletes tájékoztató a nyelviskolai szolgáltatásokról >>

A nyelviskolák számára nagyon fontos, hogy ha meghirdetnek egy tanfolyamot, akkor arra meglegyen a megfelelő számú tanuló. Tanfolyamból sok van, így az iskoláknak az is érdeke, hogy az egyes kurzusok és oktatási helyszínek híre közvetlenül eljusson a nyelvtanulókhoz. A nyelvtudás.hu a célzott marketingmunkában és az adatok prezentálásában áll a nyelviskolák rendelkezésére.

A portál az egyes iskoláknak nemcsak bemutatkozási alkalmat nyújt, hanem lehetőséget ad arra is, hogy az egyes tanfolyamokat és oktatási helyszíneket kereshető formában tegyék közzé, illetve ezeket az adatokat közvetlenül eljuttassák a nyelvtanulókhoz. A nyelvtanuló diákok ott válogatnak az induló kurzusok között, ahol egyszerre több ajánlatot is megtekinthetnek.

A nyelviskolák kényelmét szolgálja az ajánlatadási lehetőség: a tanulók által kért oktatási felkérésekre egy űrlap segítségével, szinte automatikusan küldhetnek tájékoztató anyagot. A jelentkező diákok felkérését napi hírlevélben továbbítjuk a nyelviskolának.

A regisztráció során a nyelviskola az Alap és a Profi szolgáltatáscsomag közül választhat. Az Alap csomag része a nyelviskolai adatlap megjelentetése, illetve az iskolakeresőben való megjelenés. A Profi csomagot választók több extra szolgáltatást is igénybe vehetnek: a beérkező oktatási felkérésekről azonnali értesítőt kapnak, a nyelvtudás.hu címlapján kiemelten is megjelennek, illetve a nyelvtanfolyam-keresőben és oktatási helyszínkeresőben is szerepelni fognak. Mindkét csomag választása esetén lehetőség nyílik féléves és éves időszak választására, amelyek közül az éves időszak díja 10% kedvezményt tartalmaz. A csomagok részletes szolgáltatásai a Regisztráció menüpontra kattintva érhetők el.

 

h i r d e t é s