Címlap Falújság Nyelvtudás FAQ Jelentkezés a szaknévsorba Médiaajánlat Jogi nyilatkozat Impresszum Regisztráció Nem t'om a jelszót
 
Nyelviskolák Nyelvtanárok Tanfolyamok Oktatási helyszínek Ajánlatkérés Munkaajánlatok
Belépés tagoknak
   NYELVISKOLA KERESÉSE
     Iskolák
     Tanfolyamok
     Helyszínek

   NYELVTANÁR KERESÉSE

   AKCIÓS NYELVTANFOLYAM

   NYELVVIZSGÁK

   AUTODIDAKTA
   FALIÚJSÁG
   HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
   REGISZTRÁCIÓ


 

Jogi nyilatkozat  

A NYELVTUDÁS ONLINE (www.nyelvtudas.hu ) internetes portál használatának ténye azt jelenti, hogy a felhasználó tudomásul vette az oldal kiadójának feltételrendszerét. A Média Online Bt. által üzemeltetett weboldal teljes tartalma (az adatbázisok tartalma, cikkek, fotók és a képi megjelenítés teljes eszköztára) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll.

Az üzemeltető arra törekszik, hogy a weboldalt folyamatosan a lehetőségei szerinti legmagasabb színvonalon tartsa. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért az üzemeltető felelősséget nem vállal. Az üzemeltető mindennemű változás - ideértve az esetleges szünetelést és megszüntetést is - jogát fenntartja.

A látogatók, felhasználók és a szaknévsorban regisztrált tagok által megadott személyes adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulás nélkül nem adja tovább. Az üzemeltető az általa rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készíthet, amelyek azonban nem alkalmasak egyedi felhasználók azonosítására.

A NYELVTUDÁS ONLINE weboldal szolgáltatásai számos olyan linket és más kapcsolódási pontot tartalmaznak, amelyek az Internet más weboldalakra vezetnek. E weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a portál üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Az üzemeltető lehetőségei szerint mindent elkövet azért, hogy az általa szolgáltatott adatok pontosak legyenek, de az esetleges pontatlan adatközlésekből eredő kárért való felelősségét kifejezetten kizárja. Úgyszintén kizárja felelősségét az üzemeltető azon adatokra, hirdetésekre, közleményekre vonatkozóan, amelyeket az általa működtetett weboldal lehetőségeinek kihasználásával használói közvetlenül helyeznek el a weboldalon.

A weboldalon megjelenő fizetett hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés megrendelője tartozik felelősséggel.

h i r d e t é s