Címlap Falújság Nyelvtudás FAQ Jelentkezés a szaknévsorba Médiaajánlat Jogi nyilatkozat Impresszum Regisztráció Nem t'om a jelszót
 
Nyelviskolák Nyelvtanárok Tanfolyamok Oktatási helyszínek Ajánlatkérés Munkaajánlatok
Belépés tagoknak
   NYELVISKOLA KERESÉSE
     Iskolák
     Tanfolyamok
     Helyszínek

   NYELVTANÁR KERESÉSE

   AKCIÓS NYELVTANFOLYAM

   NYELVVIZSGÁK

   AUTODIDAKTA
   FALIÚJSÁG
   HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
   REGISZTRÁCIÓ


 

Részletes tájékoztató a nyelviskolai szolgáltatásokról  

Mit nyújt a nyelvtudás.hu portál?
Számos hasznos szolgáltatást, amely megkönnyíti a nyelviskolák diáktoborzó munkáját. Egyrészt motivált diákok jelentkeznek az iskolába, másrészt az iskolák is tehetnek oktatási ajánlatot az érdeklődő tanulóknak. A portálra látogatók böngészhetnek a nyelvtanulási lehetőségek között, válogathatnak a nyelviskolák adatlapjai között, megfelelő nyelvet, helyszínt, tanfolyamot keresve maguknak, amint döntöttek, felveszik a kapcsolatot a nyelviskolával, beiratkoznak és indulhat is a tanulás! Ezentúl nem csak a partypoker.com magyar oldalát tekinthetik meg! A nyelviskola felkérheti a nyelvtudás.hu oldalon megjelenő független nyelvtanárokat oktatási feladatra, vagy akár állandó munkatársnak is.

Hogyan csatlakozhat egy nyelviskola?
A portál szerkesztősége a nyelviskolák igényeinek megfelelő szolgáltatáscsomagokat alakított ki, amelyek féléves vagy éves időszakra vehetők igénybe. A
www.nyelvtudas.hu oldalon található regisztrációs adatlap kitöltése után feltöltheti az iskola az oktatott nyelvek listáját, helyszíneit, tanfolyamait, akcióit, stb. (az adatok persze a későbbiekben bármikor módosíthatók).

Hogyan töltse fel a nyelviskola az adatlapját?
Célszerű minél több, a diákok számára hasznos adatot megadni. Az egyes adatmezőkben a rendelkezésre álló hely bőséges. Ha a diák több megfelelő iskolát is talál a nyelvtudás.hu portálon, akkor azt keresi meg, amelyik meggyőzőbb, például több információt nyújt magáról. A Profi szolgáltatáscsomagot választó nyelviskolák a tanfolyamaikat és azok helyszínét is feltölthetik az adatbázisba, így a tanfolyamkeresőben és helyszínkeresőben is elérhetők lesznek.

Mi a teendő a portálhoz való csatlakozás (regisztráció) után?
A regisztráció után megtörténik a választott szolgáltatáscsomag díjának befizetése. A díj beérkezését követően (maximum 1-2 munanap) azonnal elérhetővé válnak a nyelviskola számára a portál szolgáltatásai. Egyrészt a nyelviskolai adatlap megjelenik a nyelviskola-keresőben, azaz a nyelvtanulók máris felvehetik a kapcsolatot az iskolával. Másrészt a nyelviskola áttekintheti a portálra beérkező oktatási felkéréseket és akár ajánlatot is adhat a nyelvtanulóknak!

Milyen szolgáltatáscsomagokat választhatok?
Két szolgáltatáscsomagot kínálunk: az Alap díjcsomag az iskola adatlapjának megjelenését és a munkaajánlatok közvetítését tartalmazza. A Profi díjcsomag lehetővé teszi, hogy a nyelviskola feltöltse a portálra a nyelvtanfolyamait (részletes adatokkal), illetve megadja az oktatási helyszíneit. Így az iskola adatlapja a tanfolyamkeresőben és helyszínkeresőben, valamint a címlapon* is megjelenik. A csomagok előfizetési díjai a regisztrációs lapon szerepelnek. Mindkét díjcsomag esetén választható féléves és éves időszak (az utóbbi esetén 10% kedvezményt biztosítunk!).

A szolgáltatás-csomagok díjai ALAP csomag PROFI csomag
FÉLÉVES díjfizetés 7 795 Ft + 27% ÁFA 11 732 Ft + 27% ÁFA
ÉVES díjfizetés (10% kedvezmény) 14 094 Ft + 27 % ÁFA 21 181 Ft + 27% ÁFA

A díjcsomagok szolgáltatásai

ALAP csomag PROFI csomag
Saját szerkesztésű szaknévsori adatlap
Oktatási ajánlatok közvetítése
Napi hírlevél a munkaajánlatokról
Automatikus ajánlatadási lehetőség
Akciós tanfolyamok megjelentetése
Éves megrendelőknek 10% kedvezmény
Munkaajánlatokról azonnali értesítő e-mail  
Kiemelt megjelenés a címoldalon*  
Nyelvtanfolyamok felvitele és kiajánlása  
Oktatási helyszínek megjelentetése  
Keresés tanfolyam és helyszín szerint  

Hogyan lehet szolgáltatáscsomagot váltani?
Az Alap és Profi szolgáltatáscsomag között a regisztrációkor, illetve a tagdíjfizetéskor lehet választani. A szerkesztőség a beérkező tagdíjnak megfelelően állítja be a szolgáltatáscsomagot, illetve a tagságot fél évvel vagy egy évvel meghosszabbítja. Például ha az iskola a Profi díjcsomagot választja féléves időszakra, akkor függetlenül attól, hogy korábban milyen csomagra fizetett elő, szerkesztőségünk aktiválja számára a Profi díjcsomagban lévő szolgáltatásokat, illetve jóváír számára további fél év tagsági időt. Ha a tagdíjfizetés a tagsági időszak alatt történik, akkor a korábbi díjcsomag helyét azonnal átveszi az új, illetve a tagság lejártának korábbi dátumát az előfizetett időszakkal meghosszabbítjuk (tehát tagsági idő sosem veszik el).

Mi az ajánlatkérés?
A nyelvtudás.hu portálra látogató diákok számára gyakran kényelmesebb ajánlatot kérni, mint választani a nyelviskolák kínálatából. Ilyenkor egy rövid adatlapot kitöltve megadják, hogy milyen nyelvet, milyen szinten szeretnének tanulni, illetve azt is megírják, hogy hol keresnek nyelviskolát és milyen szempontok szerint választanának. A beérkező ajánlatkérések táblázatos formában megjelennek a nyelvtudás.hu címoldalán a Munkaajánlatok menüpontban, azonban itt a részletes (pl. kapcsolatfelvételi) adatok nem érhetők el, de a nyelviskolák megtekinthetik a részletes adatokat is, ha azonosítójukkal és jelszavukkal bejelentkeznek, majd a belső felületen a Munkaajánlatok menüpontra kattintanak.

Hogyan adható ajánlat?
A diákok felkérésére minden nyelviskola adhat ajánlatot, sőt akár (a pontos felkérés ismeretében) a nyelviskola közvetlenül is felveheti a kapcsolatot az ajánlatot kérő diákkal! A Munkaajánlatok menüpontra kattintva ki kell választani azt az ajánlatkérését (felkérést), amelyre a nyelviskola ajánlatot ad telefonon, e-mailben vagy akár automatikusan is!

Mi az automatikus ajánlatküldés?
Egy kényelmes, gyors megoldás, amelyben az ajánlat szövege előre összeállítható az Ajánlatsablon-módosítás című menüpont alatt. Ez egy félig megírt levélnek tekinthető, amelynek vannak fix és változtatható elemei. A változtatható mezőben bármilyen előre megírt szöveg eltárolható (pl. az iskola promóciós szövege vagy konkrét ajánlata). Miután a nyelviskola kitöltötte az ajánlatsablont, bármely nyelvtanuló ajánlatkérésére (felkérésére) egyetlen gombnyomással adhat ajánlatot. Az Automatikus ajánlatküldés linkre kattintva az ajánlatkérő diák azonnal kap egy e-mailt, amely tartalmazza a nyelviskola ajánlatát.

Kérjek hírlevelet?
A hírlevélre mind az Alap, mind a Profi szolgáltatáscsomagot választó iskolák jogosultak. Ebben a napi rendszerességgel küldött e-mailben mindig a küldés időpontjában aktuális ajánlatkérések szerepelnek, táblázatos formában (tehát az, hogy melyik diák épp milyen nyelvből és hol keres nyelvoktatási lehetőséget). A hírlevél tehát rendszeres tájékoztatást ad az aktuális ajánlatkérésekről. Bármikor lemondható és újra igényelhető egy kattintással.

Mi a különbség a hírlevél és az azonnali értesítő között?
A hírlevelet szerkesztőségünk naponta küldi az aktuális ajánlatkérésekről. Ezzel szemben az azonnali értesítő arra szolgál, hogy ha egy diák bejelenti a nyelvtudás.hu portálon nyelvtanulási szándékát, akkor erről azonnal értesítjük a szolgáltatást kérő nyelviskolát. Így a diáknak akár percek (!) alatt ajánlat küldhető, késedelem nélkül (van, aki a leggyorsabb ajánlatot preferálja). Azonnali értesítőt csak a Profi szolgáltatáscsomagra előfizető nyelviskolák igényelhetnek.

Hogyan jelentethetek meg akciót?
A nyelvtudás.hu portál címlapján rendre megjelennek nyelvoktatási akciós ajánlatok. Ezeket az akciókat a regisztrált nyelviskolák jelentethetik meg saját belső adminisztrációs felületükön. Egy iskola egy időben egyetlen akciós ajánlatot jelentethet meg.

* A címlapon való megjelenéshez kérjük, töltsön fel képet az adatlapjára.

h i r d e t é s