Címlap Falújság Nyelvtudás FAQ Jelentkezés a szaknévsorba Médiaajánlat Jogi nyilatkozat Impresszum Regisztráció Nem t'om a jelszót
 
Nyelviskolák Nyelvtanárok Tanfolyamok Oktatási helyszínek Ajánlatkérés Munkaajánlatok
Belépés tagoknak
   NYELVISKOLA KERESÉSE
     Iskolák
     Tanfolyamok
     Helyszínek

   NYELVTANÁR KERESÉSE

   AKCIÓS NYELVTANFOLYAM

   NYELVVIZSGÁK

   AUTODIDAKTA
   FALIÚJSÁG
   HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
   REGISZTRÁCIÓ


 

Részletes tájékoztató a nyelvtanári szolgáltatásokról  

Mit nyújt a nyelvtudás.hu portál?
Számos hasznos szolgáltatást, amely megkönnyíti a nyelvoktatók munkáját. Egyrészt motivált diákok jelentkeznek a tanároknál, másrészt a tanárok is tehetnek oktatási ajánlatot az érdeklődő tanulóknak. A portálra látogatók böngészhetnek a nyelvtanulási lehetőségek között, válogathatnak a nyelvtanárok adatlapjai között, megfelelő nyelvet, helyszínt keresve maguknak, amint döntöttek, felveszik a kapcsolatot Önnel és indulhat is a tanulás!
A nyelvtudás.hu oldalon hirdető nyelviskolák szintén felkérhetik oktatásra a független nyelvoktató tanárokat.

Hogyan csatlakozhat Ön?
A portál szerkesztősége a nyelvtanárok igényeinek megfelelő szolgáltatáscsomagokat alakított ki, amelyek féléves vagy éves időszakra vehetők igénybe. A
www.nyelvtudas.hu oldalon található regisztrációs adatlap kitöltésekor megadhatja az Ön által kínált lehetőségeket (helyszín, ár, egyéni/csoportos stb.), az adatok persze a későbbiekben bármikor módosíthatók!

Hogyan töltse ki az adatlapját?
Célszerű minél több, a diákok számára hasznos adatot megadni! Ha a diák több megfelelő tanárt is talál a nyelvtudás.hu portálon, akkor azt keresi meg, amelyik meggyőzőbb, például több információt nyújt magáról. Amennyiben a Profi szolgáltatáscsomagot választotta, kiemelt megjelenést biztosítunk a címoldalon, ezért érdemes fényképet is feltöltenie!

Mi a teendő a portálhoz való csatlakozás (regisztráció) után?
A regisztráció után megtörténik a választott szolgáltatáscsomag díjának befizetése. A díj beérkezését követően (legfeljebb 1-2 munkanap) azonnal elérhetővé válnak Ön számára a portál szolgáltatásai. Egyrészt az adatlap megjelenik a nyelvtanárkeresőben, azaz a nyelvtanulók máris felvehetik a kapcsolatot Önnel, másrészt áttekintheti a portálra beérkező oktatási felkéréseket és akár ajánlatot is adhat a nyelvtanulóknak!

Milyen szolgáltatáscsomagokat választhatok?
Két szolgáltatáscsomagot kínálunk: az Alap díjcsomag az Ön adatlapjának megjelenését és a munkaajánlatok napi hírlevél formájában történő közvetítését tartalmazza. A Profi díjcsomag lehetővé teszi, hogy azonnali értesítést kapjon az Ön által keresett ajánlatokról, és a címoldalon is megjelenjen*! A csomagok előfizetési díjai a regisztrációs lapon szerepelnek. Mindkét díjcsomag esetén választható féléves és éves időszak (az utóbbi esetén 10% kedvezményt nyújtunk).

A szolgáltatáscsomagok bruttó díjai ALAP csomag PROFI csomag
FÉLÉVES díjfizetés 3 700 Ft 5 400 Ft
ÉVES díjfizetés (10% kedvezmény) 6 600 Ft 9 900 Ft

A díjcsomagok szolgáltatásai

ALAP csomag PROFI csomag
Saját szerkesztésű szaknévsori adatlap
Oktatási ajánlatok közvetítése
Napi hírlevél a munkaajánlatokról
Automatikus ajánlatadási lehetőség
Éves megrendelőknek 10% kedvezmény
Munkaajánlatokról azonnali értesítő e-mail  
Kiemelt megjelenés a címoldalon*  

Hogyan lehet szolgáltatáscsomagot váltani?
Az Alap és Profi szolgáltatáscsomag között a regisztrációkor, illetve a tagdíjfizetéskor lehet választani. A szerkesztőség a beérkező tagdíjnak megfelelően állítja be a szolgáltatáscsomagot, illetve a tagságot fél évvel vagy egy évvel meghosszabbítja. Például ha valaki a Profi díjcsomagot választja féléves időszakra, akkor függetlenül attól, hogy korábban milyen csomagra fizetett elő, szerkesztőségünk aktiválja számára a Profi díjcsomagban lévő szolgáltatásokat, illetve jóváír számára további fél év tagsági időt. Ha a tagdíjfizetés a tagsági időszak alatt történik, akkor a korábbi díjcsomag helyét azonnal átveszi az új, illetve a tagság lejártának korábbi dátumát az előfizetett időszakkal meghosszabbítjuk (tehát tagsági idő sosem veszik el).

Mi az ajánlatkérés?
A nyelvtudás.hu portálra látogatók számára gyakran kényelmesebb ajánlatot kérni, mint választani a nyelviskolák kínálatából. Ilyenkor egy rövid adatlapot kitöltve megadják, hogy milyen nyelvet, milyen szinten szeretnének tanulni, illetve azt is megírják, hogy hol keresnek nyelvtanárt és milyen szempontok szerint választanának. A beérkező ajánlatkérések táblázatos formában megjelennek a nyelvtudás.hu címoldalán a Munkaajánlatok menüpontban, azonban itt a részletes (pl. kapcsolatfelvételi) adatok nem érhetők el, de Ön megtekintheti a részletes adatokat is, ha azonosítójával és jelszavával bejelentkezik, majd a belső felületen a Munkaajánlatok menüpontra kattint.

Hogyan adható ajánlat?
A diákok felkérésére minden nyelvtanár adhat ajánlatot, sőt akár (a pontos felkérés ismeretében) Ön közvetlenül is felveheti a kapcsolatot az ajánlatot kérő diákkal! A Munkaajánlatok menüpontra kattintva ki kell választani azt az ajánlatkérését (felkérést), amelyre ajánlatot adhat telefonon, e-mailben vagy akár automatikusan is.

Mi az automatikus ajánlatküldés?
Egy kényelmes, gyors megoldás, amelyben az ajánlat szövege előre összeállítható az Ajánlatsablon-módosítás című menüpont alatt. Ez egy félig megírt levélnek tekinthető, amelynek vannak fix és változtatható elemei. A változtatható mezőben bármilyen előre megírt szöveg eltárolható (pl. az Ön bemutatkozása, konkrét ajánlata). Miután kitöltötte az ajánlatsablont, bármely nyelvtanuló ajánlatkérésére (felkérésére) egyetlen gombnyomással tud ajánlatot adni. Az Automatikus ajánlatküldés linkre kattintva az ajánlatkérő diák azonnal kap egy e-mailt, amely tartalmazza az Ön személyre szabott ajánlatát.

Kérjek hírlevelet?
A hírlevélre mind az Alap, mind a Profi szolgáltatáscsomagot választók jogosultak. Ebben a napi rendszerességgel küldött e-mailben mindig a küldés időpontjában aktuális ajánlatkérések szerepelnek táblázatos formában (tehát az, hogy melyik diák épp milyen nyelvből és hol keres nyelvoktatási lehetőséget). A hírlevél tehát rendszeres tájékoztatást ad az aktuális ajánlatkérésekről. Bármikor lemondható és újra igényelhető egyetlen kattintással.

Mi a különbség a hírlevél és az azonnal értesítő között?
A hírlevelet szerkesztőségünk naponta küldi az aktuális ajánlatkérésekről. Ezzel szemben az azonnali értesítő arra szolgál, hogy ha egy diák bejelenti a nyelvtudás.hu portálon nyelvtanulási szándékát, akkor erről azonnal értesítjük Önt. Így a diáknak akár percek (!) alatt tud ajánlatot küldeni, késedelem nélkül (van, aki a leggyorsabb ajánlatot preferálja). Azonnali értesítőt csak a Profi szolgáltatáscsomagra előfizetők igényelhetnek.

* A címlapon való megjelenéshez kérjük, töltsön fel képet az adatlapjára.

h i r d e t é s